Alarmsystemen

Crombach Electro en Beveiligingstechniek is specialist in het plaatsen van alarmsystemen. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen we elke klus aan. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare vakman voor bijvoorbeeld het plaatsen van een alarmsysteem? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

1Omschrijving vraag
2Contactinformatie
  • Beschrijf hier je vraag of beschrijf hier waarover we je terug moeten bellen.

Alarmsysteem laten plaatsen

Bent u opzoek naar een professioneel alarmsysteem voor uw woning of bedrijfspand? Crombach Electro en Beveiliging verzorgt verschillende soorten alarmsystemen voor elke situatie. Onze alarmsystemen zijn voorzien van een slimme app waardoor u eenvoudig inzicht heeft.
Bel 085 004 6680

Laat u gratis adviseren door een ervaren specialist

Voordat onze specialist langskomt voor een adviesgesprek is het goed om uw wensen van te voren al door te geven. Wellicht heeft u zelf al ideeën en voorbeelden welke u met ons wilt bespreken. U kunt dit telefonisch of in het contactformulier aan ons vermelden.
Vrijblijvende offrte aanvragen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.