Ervaren electricien
Hoogwaardige materialen

Elektra keuken

Crombach Electro en Beveiligingstechniek is uw ervaren elektricien uit de regio. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen we elke klus aan. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare vakman voor het aanleggen van uw keukenelektra? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwe keuken elektra

Bij aanleg van een nieuwe keuken dan is het verstandig om ook eens naar de elektra te kijken. Vaak is de huidige elektra verouderd en was er sprake van minder elektrische apparaten. Ook is het fijn om de stopcontacten te hebben op de plekken waar deze echt nodig zijn. Om er zeker van te zijn dat u geen verkeerde beslissingen neemt is het verstandig om u te laten adviseren door een specialist. Bel daarom direct naar onderstaand nummer en spreek direct met een ervaren elektricien. 
Bel 085 004 6680

Kies voor ervaring

Afhankelijk van de soort werkzaamheden, is het verstandig om u te laten adviseren door een ervaren elektricien. Voor het aanleggen van een stopcontact is dit nog niet echt nodig, maar vooral bij het moeilijkere werk is het verstandig om te kiezen voor ervaring. We willen natuurlijk voorkomen dat er onveilige situaties ontstaan. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Mocht het mogelijk zijn dan is het fijn om alvast wat foto's toe te voegen van de huidige situatie en de meterkast.
Vrijblijvende offrte aanvragen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.