Ervaren electricien
Hoogwaardige materialen

Laadpalen installeren

Wilt u thuis of in het bedrijfspand een laadpaal laten plaatsen? We adviseren u graag in de mogelijkheden. Krijg direct advies van een ervaren installateur en direct contact op voor een offerte op maat.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

Laadpalen voor elk pand

Elektrisch rijden vraagt om elektrisch laden. Een laadpaal voor uw woning of bedrijfspand is zo geregeld. Wij bieden verschillende soorten laadpalen van verschillende merken. De laadpalen welke wij het meeste plaatsen zijn van het merk Easee. Met een stijlvol en slim ontworpen design bieden ze een duurzame en efficiënte oplossing voor ieders wens. De lader is helemaal in te richten naar uw eigen smaak en wensen.
Bel 085 004 6680

Thuis of zakelijk laden

We bieden laadpalen welke geschikt zijn voor alle soorten elektrische auto's en voor elke situatie. De beste keus voor als u thuis of op het werk een laadpunt nodig heeft.
Vrijblijvende offrte aanvragen

Neem direct contact op en laat u gratis adviseren door een specialist.

Om er zeker van te zijn dat u de juiste keus maakt voor uw situatie, geven graag persoonlijk advies op maat. Neem daarom gelijk contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Bel 085 004 6680
Laadpaal installeren

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.