Ervaren electricien
Hoogwaardige materialen

Groepenkast

Crombach Electro en Beveiligingstechniek is een ervaren elektricien uit de regio. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen we elke klus aan. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare vakman voor het vervangen van uw groepenkast? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Groepenkast laten vervangen

Is uw groepenkast aan vervanging toe of heeft u gewoon een nieuwe groepenkast nodig? Voor al uw vragen over het vervangen of plaatsen van een nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit de groepenkast wordt de stroom in uw woning geregeld. Daarnaast heeft het een beveiligde werking om gevaarlijke situaties te voorkomen. Werkzaamheden aan de groepenkast dienen dan ook ten alle tijden door een specialist te worden uitgevoerd.
Bel 085 004 6680

Vraag direct meer informatie aan

Wanneer u de groepenkast wilt vervangen of uitbreiden kunt u ons het best foto's van de huidige situatie doorsturen. In de meeste gevallen zien wij direct wat voor u de beste keus is. Neem daarom direct contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek voor uw situatie.
Vrijblijvende offrte aanvragen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.