Ervaren electricien
Hoogwaardige materialen

Storingsdienst

Crombach Electro en Beveiligingstechniek is een ervaren elektricien uit de regio. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen we elke klus aan. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare vakman voor het verhelpen van een stroomstoring? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snelle service bij storing

Heeft u last van een storing in uw woning of bedrijfspand? Laat dit dan zo snel mogelijk oplossen door een specialist en voorkom onveilige situaties. De reden van een storing kan verschillende oorzaken hebben waardoor er in de meeste gevallen iemand langs zal moeten komen om te kijken waar de storing zich bevind. Heeft u snel een elektricien nodig? Neem dan direct contact met ons op.
Bel 085 004 6680
Storingsdienst

Last van kortsluiting?

Veiligheid is het meest belangrijk in geval van kortsluiting. De meest voorkomende oorzaak van kortsluiting is schade aan de elektriciteitskabels. Dit kan komen doordat er scherpe voorwerpen tegen de kabels aankomen of vanwege slecht onderhouden kabels. Wanneer de binnenzijde van een kabel in contact komt met een andere kabel kan dus kortsluiting ontstaan. Hierdoor valt de elektra in heel de woning uit. 
Vrijblijvende offrte aanvragen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.