Ervaren electricien
Hoogwaardige materialen

Last van stroomuitval?

Crombach Electro en Beveiligingstechniek is een ervaren elektricien uit de regio. Met jarenlange ervaring in de elektrotechniek kunnen we elke klus aan. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare vakman voor het verhelpen van stroomuitval? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Bel 085 004 6680
Of vraag een vrijblijvende offerte aan

Informatie aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stroomuitval verhelpen

Is uw stroom uitgevallen en kunt u dit niet zelf oplossen? Onze specialisten staan voor u klaar in geval van stroomuitval en geven u graag advies over het verhelpen van dit probleem. Als eerst is het belangrijk om te kijken of de stroomuitval alleen uw woning betreft of dat de buren er ook last van hebben. Is er geen sprake van een lokale storing? Volg dan onderstaand stappenplan of bel direct met een elektricien.
Bel 085 004 6680
Stroomuitval

Stappenplan bij stroomuitval

Stap 1: controleer of de stroom uitvalt bij het aanzetten van een apparaat. Dit is de meest voorkomende oorzaak. Trek de stekker van dit apparaat uit het stopcontact en schakel de stroom weer in.
Stap 2: Als de stroom in heel de woning is uitgevallen dan is waarschijnlijk de hoofdzekering doorgeslagen of is de aardlekschakelaar geactiveerd. Controleer of dit het geval is.
Stap 3: Als er in bepaalde ruimtes sprake is van stroomuitval dan is er een groepszekering doorgeslagen. Is dit gebeurd bij het aansluiten van een een apparaat? Haal deze dan van het stroom af en schakel de stroomgroep weer opnieuw in.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan direct contact met ons op.
Vrijblijvende offrte aanvragen

Heeft u vragen? We staan u graag te woord

Voor direct contact belt u naar 085 004 6680 of vult u het offerteformulier in.
Offerte aanvragen

Onze werkwijze

1
Bel ons op 085 004 6680 of vul ons contactformulier in voor vrijblijvend advies.
2
Indien nodig en gewenst plannen we een afspraak met de monteur in.
3
De monteur bekijkt de situatie en maakt een vrijblijvende offerte op maat.
4
Bij akkoord van de opdracht worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd.
Neem direct contact op

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen

Onze opgebouwde ervaring, vakmanschap en contacten met leveranciers vormen de basis van onze kwaliteit. Crombach Electro en Beveiligingstechniek gebruikt daarom voor alle werkzaamheden uitsluitend hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van onze werkzaamheden.
Bel 085 004 6680

Stroomstoring of last van stroomuitval?

Storingsdienst

Heeft u last van kortsluiting in uw woning of bedrijfspand en wilt u snel geholpen worden? Er zijn vaak verschillende oorzaken mogelijk. In dit geval kunt u ons daarom het beste bellen zodat wij de stroomstoring het snelste kunnen verhelpen.

Stroomuitval?

Mocht het uitvoeren van de stekkerproef niet helpen dan is de kans groot dat het probleem in uw installatie blijkt te zitten. Mocht dit het geval zijn dan kunt u het best direct contact opnemen met een elektricien voor professionele hulp.